Productie 2018

drie...van die?

Onze productie voor 2018 is een daverende klucht die haar succes bewezen heeft: ruim 4 jaar speelde het stuk avond aan avond in Londen. "One for the Pot" is een klassieker uit 1966, bewerkt tot een moderne dialectversie die zich afspeelt in 2018: "Drie...van die?"

 

De rijke weduwe Fien Stassen wil 50.000 euro schenken aan de zoon van haar man's overleden zakenpartner. Ze doet, met behulp van haar dochter en kleindochter, een Facebook oproep om de desbetreffende zoon te vinden. Op een dag staat de genaamde Bart Hendriks op de stoep, vergezeld door zijn advocate, Sjan Bemelmans. Dat Bart een naiëve, niet al te snuggere kerel is en dat de Sjan in werkelijkheid een op geld beluste cafébazin is heeft aanvankelijk niemand door. Totdat er meer Hendriksen op de proppen komen. Bart blijkt niet één, maar twee identieke tweelingbroers te hebben. Sjan zet alles op alles om te voorkomen dat weduwe Stassen dit te weten komt en de euro's aan "haar Bart" (en zichzelf) voorbij gaan. Tel daarbij een aantal verliefde zielen, een corrupte butler en een argwanende mevrouw Hendriks op; tegen de achtergrond van een verjaardagsfeest vol schone schijn, en de chaos is compleet.


Met dit stuk wordt tevens het 12,5 jarig toneeljubileum van Quincy Grootjans gevierd.

 

Cast:
Tiny Haemers, Lily Gijzen, Harry Louvenberg, Amber Schoonbrood, Harry Schoonbrood, Quincy Grootjans, Resi Buijs, Renee Hovestadt, Nicolle Dreessen & Ruud Heykens. 

Regie:
Hanneke Jonkers 


Speeldata voor 2018 zijn: 
Zaterdag 13 oktober | 20:00 uur
Zondag 14 oktober | 20:00 uur
Zaterdag 20 oktober | 20:00 uur 
Zondag 21 oktober | 14:00 uur 
Trefcentrum Nuth

KAARTVERKOOP:
De kaartverkoop start eind augustus 2018 via FF Anders (Stationsstraat 268, Nuth) en online.