LANGK & MISLUKKIG

hoe je een toneelstuk om zeep helpt


Wat gebeurt er als een beroepsregisseur, door de coronacrisis werkzoekende, wordt neergezet bij een club ouderwetse amateurtoneelspelers? Dan heb je het startpunt voor een hilarische zomerkomedie. 

Quincy Grootjans schreef een nieuwe komedie voor St. Donatus, met heel veel zelfspot én een hele vette knipoog naar het Limburgs amateurtoneel. Hilarisch, herkenbaar en luchtig. Precies waar we aan toe zijn in de nadagen van deze pandemie!

Germaine Hermans – door de crisis noodgedwongen afgedwaald naar Toneelclub De Katholieke Boerenspelers uit Wijnandsrade – wil kunst maken, de spelers zijn met andere dingen bezig. De voorzitter haalt vooral graag anekdotes op over zijn eigen successen, zijn kleinzoon is vooral op zoek naar een ‘lekker wief’, de penningmeester zeurt continu over de bonnetjes, er is een erelid dat alles onzin vindt en een zeer gemotiveerde speler die niets liever wil dan als dragqueen op de bühne staan.Als je met dit clubje het sprookje ‘Doornroosje’ gaat spelen, dan weet je dat het gedoemd is om een mislukking te worden. Maar wel een mislukking in volle glorie!

 

Cast: Harry Louvenberg, Joep Salden, Renee Hovestadt, Kelly Limpens, Nicole Schurgers, Resi Buijs, José Santbulte, Tiny Haemers, Kevin Louvenberg, Ruud Heykens, Chantal Lambie & Quincy Grootjans.

Regie: Nicole Schurgers
Regie-assistentie:
 Emilie Louvenberg

Speeldata:

Zaterdag 21 augustus | 14:30 & 19:00

Zondag 22 augustus | 14:30 & 19:00 
Locatie wordt nog bekend gemaakt - in Wijnandsrade. U krijgt hierover mail indien u reserveert. 

Reserveren & voorverkoop

Online reserveren doe je hier vanaf 1 juli.
Voorverkoop vanaf 17 juli bij sfeerwinkel FF Anders te Nuth.
Kaarten kosten € 10,00 per stuk.