ROBIN HOOD...IN 'T ZOER

OPENLUCHTVOORSTELLING (JUNI 2019)

Een foute, absurde slapstickkomedie op Kasteel Wijnandsrade
> Reserveren doe je hier


Alles wat fout kan gaan, gaat ook fout in deze absurde en hilarische slapstickkomedie. Zwaar geïnspireerd door de moderne toneelhit The Play That Goes Wrong neemt Donatus zichzelf en het Limburgse amateurtoneel op de hak.

Het publiek ziet hoe een groep amateurspelers tijdens een openluchtvoorstelling het wereldberoemde verhaal van Robin Hood totaal om zeep helpt. De ene acteur klapt dicht als hij publiek ziet, de ander is vooral toegevoegd voor het multiculturele gehalte. Er zijn vrouwelijke dames die stoere mannenrollen moeten spelen en er is een nogal vrouwelijke man die moeite heeft met zijn stereotype mannenrol. Er is een diva die een onschuldige maagd moet zijn, een oudere actrice die graag drinkt en een regieassistente die ineens mee gaat spelen.

Robin Hood..in ’t zoer is een fysiek pijnlijke theatervoorstelling voor de acteurs, maar vooral voor de lachspieren van het publiek.


De cast bestaat uit een mix van nieuwe spelers en vertrouwde Donatus-gezichten.

Cast: Joep Salden, Kevin Louvenberg, Amber Schoonbrood, Denise Lambrichs, Eric Caubo, Resi Buijs, Nicole Schurgers, Tiny Haemers, Nicolle Dreessen & Quincy Grootjans.

In een later stadium is actrice Chantal Lambie vervangen door Nicole Schurgers.

Regie & auteur: Quincy Grootjans

Speeldata:

Zaterdag 29 juni 2019 | 16:00
Zondag 30 juni 2019 | 13:30
Zondag 30 juni 2019 | 16:00
Kasteel Wijnandsrade

Kaartverkoop: 
Kaarten kosten € 7,50.
Online reserveren? Klik hier.
Voorverkoop:
sfeerwinkel FF Anders Nuth én Brasserie Wijnandsrade.