ROBIN HOOD...IN 'T ZOER

OPENLUCHTVOORSTELLING (JUNI 2019)

Een foute, absurde en hilarische komedie op Kasteel Wijnandsrade


Alles wat fout kan gaan, gaat ook fout in deze absurde en hilarische slapstickkomedie. Het publiek ziet hoe een groep amateurspelers tijdens een openluchtvoorstelling een wereldberoemd verhaal totaal om zeep helpt…maar wel met het grootste plezier. Zwaar geïnspireerd door stukken als Geen paniek! en The play that goes wrong.

Het verhaal van Robin Hood, acht enthousiaste amateurspelers en een kasteel als speellocatie. Dat MOET goed komen......Fout.
De ene acteur klapt dicht als hij publiek ziet, de ander speelt alsof hij in een Shakespeareproductie uit 1964 staat. Er zijn vrouwelijke dames die stoere mannenrollen moeten spelen en er is een nogal vrouwelijke man die moeite heeft met zijn stereotype mannenrol. Er is een ingevlogen ‘Hollander’ door de vereniging gedwongen zijn rol in het dialect te doen, een diva die een onschuldige maagd moet zijn, een oudere actrice die nogal vergeetachtig is en een regieassistente die ineens mee gaat spelen. De maatschappelijk geëngageerde beroepsregisseur probeert lagen in het verhaal te stoppen die er niet zijn en dan hebben we het nog niet gehad over alles wat fout kan gaan als je in de open lucht speelt…

De cast bestaat uit een mix van nieuwe spelers en vertrouwde Donatus-gezichten.

 

Cast: Joep Salden, Kevin Louvenberg, Denise Lambrichs, Amber Schoonbrood,
Dylan Jongen, Resi Buijs, Chantal Lambie-Boosten & Tiny Haemers.


Regie & auteur: Quincy Grootjans
Regie-assistentie:
Nicolle Dreessen

Speeldata:

Zaterdag 29 juni 2019 | 13:30

Zaterdag 29 juni 2019 | 16:00
Zondag 30 juni 2019 | 13:30
Zondag 30 juni 2019 | 16:00
Kasteel Wijnandsrade

Online reserveren en voorverkoop (sfeerwinkel FF Anders Nuth) mogelijk
vanaf 8 mei 2019! Kaarten kosten € 7,50.