Reserveren

Op deze pagina kunt u vanaf 20 februari kaarten reserveren voor Van al wat is gewaes.... De voorstelling wordt gespeeld in de kleine zaal van het Trefcentrum Nuth (Wilhelminastraat 3, 6361 CA, Nuth). Er zijn slechts 50 plekken per voorstelling beschikbaar.

FF ANDERS
U kunt rechtstreeks kaarten kopen bij FF ANDERS (Stationsstraat 268 in Nuth) of u kunt hier online reserveren. Kaarten kosten € 7,50 per stuk. 

 

ONLINE RESERVEREN
U krijgt na uw reservering  binnen 24 uur per e-mail een persoonlijke bevestiging die u dient uit te printen en mee te nemen op de dag van de voorstelling. Daar liggen de kaarten dan vanaf één uur voor aanvang voor u klaar bij de kassa. Daar kunt u de kaarten ook cash afrekenen. Op een andere manier betalen is helaas niet mogelijk. Op 150 meter afstand ligt wel een pinautomaat (Rabobank). 

 

Wij gebruiken u gegevens enkel om uw reservering te bevestigen. Daarnaast zullen wij u 1-2 keer per jaar mailen over nieuwe producties. Wilt u dat laatste niet, kunt u dat in het formulier hieronder aanvinken. 

 

Het maximum aantal te reserveren kaarten is 10. Heeft u vragen of wilt u met een groep de voorstelling bezoeken? Mail donatusnieuws@live.nl (t.n.v. Quincy Grootjans).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.