Reserveren

Op deze pagina kunt u vanaf heden kaarten reserveren voor Van al wat is gewaes.... De voorstelling wordt gespeeld in de kleine zaal van het Trefcentrum Nuth (Wilhelminastraat 3, 6361 CA, Nuth). Er zijn slechts 50 plekken per voorstelling beschikbaar.

Uw reservering is pas definitief bevestigd wanneer u een persoonlijke reactie per mail heeft gehad. U kunt geen rechten ontlenen aan reserveringen waarop u geen bevestiging heeft gehad; één van onze leden moet de reserveringen handmatig beantwoorden. 

FF ANDERS
U kunt rechtstreeks kaarten kopen bij FF ANDERS (Stationsstraat 268 in Nuth) of u kunt hier online reserveren. Kaarten kosten € 7,50 per stuk. 

 

ONLINE RESERVEREN
U krijgt na uw reservering  binnen 24 uur per e-mail een persoonlijke bevestiging die u dient uit te printen en mee te nemen op de dag van de voorstelling. Daar liggen de kaarten dan vanaf één uur voor aanvang voor u klaar bij de kassa. Daar kunt u de kaarten ook cash afrekenen. Op een andere manier betalen is helaas niet mogelijk. Op 150 meter afstand ligt wel een pinautomaat (Rabobank). 

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw reservering te bevestigen. Daarnaast zullen wij u 1-2 keer per jaar mailen over nieuwe producties. Wilt u dat laatste niet, kunt u dat in het formulier hieronder aanvinken. 

 

Zaterdag 23 maart en zondagavond 24 maart zijn uitverkocht.
Voor zondagmiddag 24 maart om 14:30 uur zijn nog een vijftal kaarten beschikbaar aan de kassa. De zaal is geopend om 13:30 uur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.