Welkom op de DoNutheurs pagina!

"Vuur 15 euro per joar höbse 'n ei miëe in de vot!"
Maar wat betekent dat dan? Als DoNutheur spring je eruit als échte Donatus/toneelfan en krijg je superleuke en ludieke voordelen. Je steunt de vereniging nét een beetje extra, maar krijgt ook nét een beetje extra. Lees hieronder de voordelen of scrol meteen naar beneden voor het aanmeldformulier. 

 

Let op: de voordelen gelden in principe allemaal voor één persoon. Een uitzondering op deze regel is het bestellen van de kaarten en de daaraan gekoppelde beste plaatsen: die kun je bestellen tot 4 personen per DoNutheur, en dan zit je allemaal bij elkaar. 

Exclusieve uitnodigingen voor repetities

Repetities van Donatus zijn normaal écht alleen voor leden te bezoeken...maar als DoNutheur ben je deel van onze toneelfamilie. Enkele keren per jaar nodigen we je uit om alvast een kijkje te komen nemen! 


VOORRANG OP KAARTEN BESTELLEN!

Soms gaat het héél snel qua kaartverkoop bij bepaalde voorstellingen van Donatus. Als DoNutheur krijg je altijd voorrang: 2 weken voor de officiële kaartverkoop mag jij al bestellen! Ook geldig voor partners/familie van de Donutheur, met een maximum van 4 personen in totaal.


GEGARANDEERD DE BESTE PLAATSEN!

Je bestelt niet alleen als eerste, je zit ook eerste rang. Als DoNutheur heb jij, samen met je familie/vrienden, een gereserveerde plek en hoef je niet al een uur van te voren bij de kassa te zijn.


EXCLUSIEVE APPGROEP MET UPDATES

In een speciale appgroep ontvang jij beelden die niemand anders ziet; fotootjes en kleine videoboodschapjes. Zo krijg je - ook vanaf de bank - een kijkje in de keuken van onze repetities.


EEN SMAKELIJK WELKOM BIJ ELKE VOORSTELLING

Elke DoNutheur krijgt een smakelijk welkom bij het bezoeken van de voorstelling. Bij de kassa krijg jij een overheerlijke donut, als zoete traktatie om de avond/middag mee te starten.


UW NAAM (INDIEN GEWENST) IN ONS PROGRAMMA

In elk programmaboekje bedanken wij u met heel veel liefde. Geen zorgen; indien u uw naam liever niet in het programmaboekje wilt, houden wij daar ook rekening mee.


Met het invullen van dit formulier maak je je jezelf officieel DoNutheur voor de periode van één jaar. Binnen enkele weken ontvangt u een factuur om het bedrag van 15 euro over te maken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.