TENÒRE & TRAMPELGAUZE

een knallende klucht met het drama van een opera

Lend me a tenor van Ken Ludwig,
in een vertaling van John Vermeulen (Il Stupendo)

> online reserveren


De Limburgse versie van de Broadway-toneelhit Lend me a Tenor. Een knallende klucht met een vleugje romantiek biedt een blik achter de schermen bij de opera. En - hoe kan het ook anders met zo'n titel - er wordt zelfs gezongen. En hoe!

Een prestigieus Limburgs operagezelschap heeft Tito Mariani, de beroemdste tenor ter wereld, kunnen boeken om één avond de titelrol te zingen in hun jubileumopera Otello. Deze Italiaan met Limburgse roots zorgt al meteen voor stress bij de directeur en diens assistent Max: hij komt te laat komt voor de generale repetitie én neemt onaangekondigd zijn luide echtgenote mee.
 Als Tito vervolgens na een echtelijke ruzie zich aan de drank vergrijpt, moeten Max en Gilles met bliksemsnelheid op zoek naar een oplossing... Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zo wordt de ene desastreuze beslissing na de andere genomen, wat leidt tot verwarringen en verwisselingen.

 

Over het hectische leven achter de schermen van een operagezelschap. Italianen, operadiva’s, gestreste managers, jaloerse vrouwen, enthousiaste fans en heimelijk gekoesterde liefdes passeren de revue in deze topklucht die ook op Broadway in New York te zien was.

 

Cast: Joep Salden, Eric Caubo, Renee Hovestadt, Quincy Grootjans, Kelly Limpens, Nicolle Dreessen, Lily Gijzen, Harry Schoonbrood & José Santbulte.

Regie: Nicole Schurgers
Regie-assistentie:
José Santbulte
Auteur: Ken Ludwig (Lend me a tenor), vertaling John Vermeulen (Il Stupendo)

Speeldata:

Zaterdag 19 oktober 2019 | 20:00

Zondag 20 oktober 2019| 19:00

Vrijdag 25 oktober 2019 | 20:00
Zaterdag 26 oktober 2019 | 20:00

Zondag 27 oktober 2019 | 14:00
Trefcentrum Nuth

Reserveren & voorverkoop

Online reserveren doe je hier. Voorverkoop bij sfeerwinkel FF Anders te Nuth. Kaarten kosten € 9,00 per stuk.