VERREK, GELD WIE DREK!

een klucht over een keiharde miljoenenjacht

> Kaarten reserveren? Scroll naar beneden.


Een doodgewone gemeente-ambtenaar gaat op keiharde miljoenenjacht in deze knallende klucht van meesterkluchtschrijver Ray Cooney ("Funny Money"). Hilariteit verzekerd in dit uptempo toneelstuk dat ruim twee jaar onafgebroken voor uitverkochte zalen in Londen speelde. 

Op de dag van zijn verjaardag verwisselt een doodnormale gemeente-ambtenaar onderweg van zijn werk naar huis, per ongeluk zijn werkkoffertje met een koffertje met kostbare inhoud: 2.755.000 euro. Al snel komt hij er achter dat het geld van een crimineel is en dus "nergens in de boeken staat". Hij besluit zijn leven om te gooien en wil zo snel mogelijk met zijn vrouw en het geld verhuizen naar Barcelona.

Maar als de échte koffer-eigenaar ineens dood uit de Platsbeek wordt gevist, staat er ineens diverse politie-inspecteurs voor de deur...De grote vraag is: zullen de gelukkige vinders ooit Barcelona bereiken? Een ongeduldige taxichauffeur en een stel vrienden die op verjaardagsbezoek komen maken het er niet makkelijker op...

 

Cast: Quincy Grootjans, Denise Lambrichs, Joep Salden, Renee Hovestadt, Ruud Heykens, Tiny Haemers, Kevin Louvenberg, Eric Caubo, Kelly Limpens & José Santbulte.

Regie: Nicole Schurgers & Quincy Grootjans
Regie-assistentie:
 Tonny Teheux

Auteur: Ray Cooney (Funny Money)
Vertaling: Annemieke Smit (Niet gestolen is altijd mis)


Speeldata:

Zaterdag 7 oktober | 20:00 uur
Zondag 8 oktober | 14:00 uur
Vrijdag 13 oktober | 20:00 uur
Zaterdag 14 oktober | 20:00 uur
Zondag 15 oktober | 19:00 uur
Locatie: Cultureel Trefcentrum Nuth. 

Reserveren & voorverkoop

> Kaarten (12,00) online reserveren
Voorverkoop: Sfeerwinkel FF Anders Nuth

Eerder kaarten reserveren? Wordt DoNutheur en reserveer vanaf 24 juli! Met nog véél meer voordelen, waaronder gereserveerde plaatsen!