SJLODDERVOT & POETSFIEMEL

twee totaal verschillende vrouwen in één huis

Kaarten reserveren? Zie onderaan de pagina!


Een grappige, herkenbare komedie over twee totaal verschillende vrouwen die noodgedwongen in één huis moeten leven. Dat blijkt geen gemakkelijke opgave...

Het appartement van Andrea Mertens is de verzamelplaats van een groepje vriendinnen, die elke vrijdag bij elkaar komen om Trivial Pursuit te spelen. Andrea is gescheiden, en lijkt zich, afgezien van het feit dat ze een enorme chaoot is, redelijk goed te kunnen redden in haar eentje. Als een van de vriendinnen, José Frissen, ook gaat scheiden, nodigt Andrea haar onmiddellijk uit zolang bij haar te komen wonen. Alle vriendinnen, inclusief Andrea zelf, zijn namelijk bang dat José de scheiding niet aankan en rare dingen zal gaan doen.

Grotere tegenpolen zijn echter ondenkbaar, en het duurt dan ook niet lang voordat de bom barst tussen het kasplantje-met-poetstik José en de stoere sloddervos Andrea. De directe aanleiding hiertoe wordt gevormd door de twee Spaanse broers die ook in het gebouw wonen. Andrea heeft haar zinnen op hen gezet, maar wordt hierin danig gedwarsboomd door José. En als de gierende hormonen van een vrouw van middelbare leeftijd hun werk gaan doen…is het hek van de dam.

 

Cast: Resi Buijs, Floor Huijerjans, Lily Gijzen, Yvette van den Essen, Vera Nijssen, Mariska Sipers (gastspeelster), Kevin Louvenberg en Joep Salden. 

Regie: Tamara Shelp
Regie-assistentie:
 Tonny Teheux

Auteur: Neil Simon (The Odd Couple)
Vertaling: N. Steemers
Dialectvertaling: Quincy Grootjans

Speeldata:

Zaterdag 18 maart | 20:00 uur > UITVERKOCHT
Zondag 19 maart | 14:30 uur & 19:00 uur
Locatie: Cultureel Trefcentrum Nuth. 

Reserveren & voorverkoop

Kaarten (12,00) zijn online te reserveren op deze pagina.
Voorverkoop is er ook bij Sfeerwinkel FF Anders.